Grote Club Actie

Steun KV Wolderwijd en koop een Superlot

Zaterdag 18 september is de Grote Clubactie van start gegaan. Wij, KV Wolderwijd, doen ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om onze kantine een mooie, geheel vernieuwende, look-and-feel te geven.

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot: Klik hier om eenvoudig een Superlot Online te bestellen.

Voordelen voor jou
- Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
- Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
- De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen.

Je kunt ook contact opnemen met 1 van onze bestuursleden voor meer info.

Oliebollen Toernooi 2021
dinsdag 28 december