JAM Schoolkorfbal toernooi op vrijdag 25 september

Het jaarlijkse JAM Schoolkorfbal toernooi wordt dit jaar gehouden op vrijdag 25 september. Vanaf 15:45 zal dit sportieve evenement van start gaan op de velden op sportpark de Horst.

Als gevolg van de Corona crisis zal het toernooi er iets anders uit zien dan een ieder van ons gewend is.

Dit jaar zal er alleen door de groepen 5 van de basisscholen in Zeewolde worden gestreden om de hoogste eer. Helaas hebben we moeten besluiten om geen groepen 4 uit te nodigen dit jaar. De organisatie van het JAM Schoolkorfbaltoernooi bekijkt de mogelijkheden nog voor een apart evenement voor groep 4.

Ook zullen er dit jaar geen trainingen zijn voorafgaand aan het toernooi. Ook dit is als gevolg van het virus niet haalbaar om te organiseren.

Ook zullen er op de toernooidag een aantal aanpassingen zijn:JAM

• Alleen de deelnemers, coaches en scheidsrechters mogen het veld betreden.
  • Per team maximaal 2 coaches.
  • Alle toeschouwers, ouders en overige begeleiding kunnen de wedstrijden bekijken achter de hekken. (buiten het veld)
  • De kantine van KV Wolderwijd is dicht.
  • Alleen de toiletten mogen gebruikt worden. Maximaal 2 persoenen gelijktijdig naar binnen.

Uiteraard blijven ook de bekende Corona regels op de dag van het toernooi van toepassing

• Bij klachten blijf je thuis
  • Niezen in de elleboog
  • Was regelmatig je handen

Ondanks bovenstaande regeltjes hopen we ook dit jaar weer op een leuke, gezellig en sportief toernooi. Namens JAM Zeewolde en KV Wolderwijd wensen wij iedereen veel succes.

0111 Superloten 756x348

Start Zaaltrainingen 2020 S + B teams