24e JAM Schoolkorfbaltoernooi zeer succesvol

Even was er twijfel bij de organisatie: kan het wel doorgaan vanwege de weersvoorspellingen? Het ging door en het werd weer een succesvol JAM Schoolkorfbaltoernooi.

Voor de 24e keer waren alle leerlingen van de groepen 3 & 4 van de basisscholen in Zeewolde uitgenodigd om deel te nemen aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Uiteindelijk waren er 35 teams, ruim 200 kinderen, die zich hadden opgegeven.

Om precies 15:45 uur klonk het signaal voor de eerste ronden. Er werd gestreden op 8 velden onder wederom schitterende omstandigheden. De organisatie had alles in het werk gesteld om er weer een mooi en verzorgd toernooi van te maken.

JAM Harderwijk is de hoofdsponsore van het toernooi, Bakker Bart leverde als sub-sponsor kaasstengels en donuts welke werden verkocht in de kantine. Fruithal Smits leverde weer de bekende appels voor een gezond tussendoortje voor alle deelnemers. Het geluid werd verzorgd door AVH Audio uit Zeewolde.
Zonder deze sponsoren zou het onmogelijk geweest zijn om het toernooi in de opzet te kunnen organiseren:  BEDANKT!

Maar ook zonder de vele vrijwilligers zou er geen wedstrijd gespeeld kunnen worden. De ruim 10 wedstrijdjes werden in goede banen geleid door de jeugdleden van KV Wolderwijd aangevuld met een aantal ervaren senioren. Mooi om te zien dat er zoveel leden hun medewerking verlenen aan het JAM Schoolkorfbaltoernooi:  BEDANKT!

Even na 18:00 uur was het tijd voor de prijsuitreiking. Speciaal daarvoor was wethouder van sport in Zeewolde Ewout Suithoff naar de velden van KV Wolderwijd gekomen om de bekers aan de verschillende kampioenen uittereiken.Onder luid gejuich van de vele aanwezige toeschouwers werden in de verschillende poules de winnaars gehuldigd.

Terugkijkend op de dag kan de organisatie tevreden zijn. Volgend jaar, op de laatste vrijdag van september, zal het 25e JAM Schoolkorfbaltoernooi wederom georganiseerd worden.

maandag 28 oktober
Commissie Vergadering