KORFBALFIT | Kom in beweging: Kom korfballen.

Inmiddels weten we met z’n allen dat bewegen voor iedereen van groot belang is. Ook bij KV Wolderwijd/DYZLE is bewegen om fit te blijven een belangrijk onderdeel van onze vereniging.
Bij KV Wolderwijd/DYZLE kun je al meedoen vanaf 4 jaar: lekker spelenderwijs bewegen en zo op een natuurlijke manier kennis maken met korfbal. Maar ook als je bijvoorbeeld 60 jaar bent, bieden wij een sportieve vorm van bewegen aan: KorfbalFIT

Wist je dat korfbal 1 van de meest veelzijdigste sporten is? Een sport waarbij heel veel spieren en ledematen actief aan het werk moeten?

Naast de wedstrijdteams bij KV Wolderwijd/DYZLE is er ook de mogelijkheid om gezellig recreatief te bewegen, of zoals je wilt te korfballen. KorfbalFIT is speciaal bedoeld voor mensen die geen wedstrijden willen spelen maar wel leuk willen trainen om fit te blijven en om gezellig 1 keer per week een uurtje in team verband te sporten.

Onder leiding van ervaren korfbaltrainers kan een ieder op zijn of haar eigen niveau lekker bezig zijn, fit worden, conditie op pijl houden of gewoon gezellig meedoen.

Elke dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur is er de mogelijkheid om mee te doen op de korfbalvelden van KV Wolderwijd/DYZLE op het sportpark de Horst.

Iedereen mag meedoen, iedereen is welkom. Zorg voor sportkleding en sportschoenen en kom gezellig langs.

Voor meer info over KV Wolderwijd/DYZLE ga je naar www.kvwolderwijd.nl

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk