KORFBALFIT: lekker sporten. Iets voor jou?

De opzet van KorfbalFit is enerzijds mensen aan het bewegen te houden en anderzijds om mensen aan het bewegen te krijgen. Het KNKV wil met dit programma een aanzet geven tot sociale en sportieve contacten met een positief effect op de gezondheid. Het bewegingsaanbod is gebaseerd op korfbalvormen, maar ook andere bewegingsvormen zullen aan bod komen.

KorfbalFit

KorfbalFit is een leuke, gezonde manier om aan je wekelijkse portie beweging te komen. En dat bewegen belangrijk en gezond is, dat weten we allemaal. Als je aan sporten doet ben je minder vaak ziek en voel je je fitter. KorfbalFit geeft je bovendien kans om op gevarieerde, gezellige en verantwoorde manier binnen de sportvereniging mensen te ontmoeten uit je eigen omgeving.

Wanneer kun je bij KV Wolderwijd meedoen aan KorfbalFit:

Op het veld op de dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur (tot 1-11-2019, daarna gaan we de zaal in)
In de zaal op de donderdag van 21:00 tot 22:00 uur. (sporthal De Horst) In de zaal starten we vanaf 5-11-2019.

Iets voor jou? Kom dan gerust langs op onze korfbalvelden en doe mee!

Korfbalfit

Wat kost KorfbalFit?

Wil je weten wat meedoen aan korfbalFit kost, kijk dan op de pagina met alles over de contributie.  Klik hier.

maandag 28 oktober
Commissie Vergadering