Start 2018 goed: doe mee met Korfbalfit

Het sportieve aanbod bij KV Wolderwijd bestaat naast cometitie korfbal ook uit KorfbalFit.
Gedurende het hele zaalseizoen is er op de dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur onder leiding van, een gevarieerde trainingsavond.

Het aanbod van KorfbalFit bestaat uit een “Fit” gedeelte dat bestaat uit onderdelen voor conditie, kracht, core-stability en warming-up.
Het andere deel en tevens de basis van de trainingsavonden bestaat uit korfbaltraining en onderlinge wedstrijden.

KorfbalFit voor iedereen!
KorfbalFit is een leuke manier om kennis te maken met korfbal maar geeft ook de gelegenheid voor de gevorderde korfballer om het spelletje op een nieuwe manier weer op te pakken.
Ouders, oud-spelers en andere geïnteresseerden kunnen zonder (competitie)verplichtingen meedoen met KorfbalFit en elke week een uur sporten bij KV Wolderwijd, vol variatie en gezelligheid.

korfbalfit

Wil je gevarieerd sporten met professionele aandacht voor lichamelijke fitheid, wil je (weer) korfballen en onderlinge wedstrijden spelen, meld je dan aan voor KorfbalFit bij KV Wolderwijd.

Het KV Wolderwijd lidmaatschap bestaat uit:

• Contributie van € 18,40 per maand (geen inschrijfgeld)
  • Lidmaatschap van KV Wolderwijd
  • Vier proeftrainingen, waaraan nog geen kosten of lidmaatschap verbonden zijn. Daarna zal worden overgegaan tot het KorfbalFit lidmaatschap.
  • De standaard contributievoorwaarden

Kom ook gezellig sporten bij KV Wolderwijd. Start met KorfbalFit!

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk