Giga Kangoeroedag 2020 op dinsdag 16 juni

Ook in 2020 organiseert KV Wolderwijd weer de leukste sportdag voor de groepen 1, 2, 3 & 4 van alle basisscholen in Zeewolde. Op dinsdag 16 juni 2020 zal dit sportspektakel weer plaats vinden op de sportvelden van KV Wolderwijd.

Tijdens deze Giga Kangoeroedag zullen de kinderen lekker sportief worden beziggehouden. Leuke spelletjes en opdrachten zullen ervoor zorgen dat de deelnemers een super gezellige dag zullen beleven bij KV Wolderwijd. Uiteraard zijn er een aantal onderdelen bij welke een link hebben met de korfbalsport.

Inmiddels zijn de voorbereidingen reeds gestart. Alle basisscholen hebben inmiddel een 'Save the Date' mail mogen ontvangen.

De dag zal bestaan uit een ochtend en een middag programma. In goed overleg proberen we zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de scholen. 

Indien er scholen zijn die graag willen meedoen dan kan men zich nu al aanmelden. Doe dit door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.  Ook voor vragen over dit sport evennement kun je via het zelfde mailadres stellen.

Bestuursagenda

Bestuursvergadering
maandag 28 oktober
Aanvang: 19:30
Commissie Vergadering
maandag 25 november
Aanvang: 19:30
Bestuursvergadering
maandag 23 december
Aanvang: 19:30

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden Zaal 2019-2020
zaterdag 16 november
Aanvang: 10:00

Kantine Agenda

Kantine Bezet
vrijdag 15 november
Aanvang: 18:00

Facebook KV Wolderwijd logo