• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Aanmelding Oliebollen Toernooi

Doe jij ook mee aan ons jaarlijkse Oliebollen Toernooi?

In de middag vanaf 14:30 uur zijn onze jeugdleden aan de beurt.
Alle jeugdleden tot en met de D kunnen zich aanmelden voor een leuke, sportieve middag.

Voor het middag programma mag je natuurlijk ook broertjes, zusjes, vriendjes en vrindinnetjes weer meenemen. Hoe meer kinderen hoe leuker het wordt.
Na afloop gaan we met z'n allen lekker iets eten in de eigen kantine.

's Avonds start rond de klok van 19:00 uur het Oliebollen Toernooi voor iedereen vanaf 12 jaar. In 2-tallen zal er weer worden gestreden om de titel "Tienkampioen KV Wolderwijd".

Aanmeld gegevens:

Ik neem mee:

Mee eten:

Wat ik nog wil weten:

Kosten:

Deelname kost € 2,50 per persoon en kan op de dag van het toernooi ter plekke worden voldaan.

Eet je ook mee?

Voor de jeugd die mee doet aan het middag programma is het eten inbegrepen.
Voor deelnemers van het avond programma die mee willen eten zijn de kosten slechts € 2,50 per persoon.

Zaal/Veld locatie

Horsterweg 202A