Aanmelden Kamp: maar dan een beetje anders....

Kamp zal dit jaar gaan plaatsvinden op 2,3 en 4 juli!
Drie te gekke dagen, met veel leuke activiteiten, lekker eten, maar s’ nachts geen gekeet in de tenten... We hebben er namelijk voor gekozen om een kamp te organiseren waarbij iedereen s’ avonds weer lekker thuis slaapt! Om die reden zal het kamp ook op ons eigen korfbalveld en omstreken gaan plaatsvinden. Uiteraard zijn alle broertjes en zusjes ook van harte welkom!

Meld je aan door onderstaand formulier geheel in te vullen. Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kun je dat ook kwijt op het formulier.

Persoonlijke gegevens:

Extra deelnemers

Ga jij alleen mee? Dat kan en vinden we uiteraard erg gezellig.

Maar, je mag ook je broertjes en/of zusjes meenemen naar dit gezellige "Kamp, maar dan een beetje anders....."

Geef hieronder aan of je met meer komt en vul daarna de naam en leeftijd van de extra deelnemers in.

Vragen en/of opmerkingen

Uiteraard kunnen we begrijpen dat er vragen en/of opmerkingen zijn. De organisatie wil graag alles weten wat van belang is om het jou naar je zin te maken tijdens ons kamp.

Laat ons weten welke belangrijke zaken als alergieen, medicijnen of andere dingen zijn.  We zullen hier uiteraard discreet mee omgaan.

Contactpersoon

Voor het geval dat, willen we graag weten met wie we contact op moeten nemen indien daar een reden voor zou kunnen zijn.

Privacy Beleid KV Wolderwijd

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van KV Wolderwijd, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van KV Wolderwijd.