• Giga Kangoeroedag 2019

Word nu lid!

Nu aanmelden button

Meld je nu eenvoudig aan bij KV Wolderwijd.

Shop Online

KV Wolderwijd Sponsorkliks

"Week van de Scheidsrechter"

scheidsrechterNog even en het is zover!

Van 7-16 oktober wordt de Week van de Scheidsrechter gehouden. Zij verdienen het om eens extra in de schijnwerpers gezet te worden. De scheidsrechter is onmisbaar op het veld. Zonder scheids, geen clubwedstrijd. Het zijn vrouwen en mannen met passie voor het vak.

Tijdens de Week van de Scheidsrechter worden landelijk activiteiten georganiseerd bij veel sporten voor scheidsrechters. Naast landelijke acties is het streven dat zoveel mogelijk clubs meedoen aan deze week. Bijvoorbeeld door een extra hartelijke ontvangst van de omroeper voor de wedstrijd of een leuke activiteit met de scheidsrechters van de club.

Ook KV Wolderwijd zal de scheidsrechters tijdens deze week extra in het zonnetje zetten.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019