• Giga Kangoeroedag 2019

Word nu lid!

Nu aanmelden button

Meld je nu eenvoudig aan bij KV Wolderwijd.

Shop Online

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Wedstrijdregelement 2011

Wedstrijdreglement van het Schoolkorfbaltoernooi

1. Er wordt      gespeeld volgens de spelregels en wedstrijdbepalingen van het KNKV, voor      zover hiervan in bepalingen niet is afgeweken.
  2. De speeltijden      bedragen 2x7½  minuten. Na 7½      minuten wordt er van functie gewisseld (aanvallers worden verdedigers en      andersom)
  3. Er wordt      gespeeld met achttallen in twee vakken. De ploegen bestaan uit vier jongens en vier meisjes.
  4. De eerstgenoemde      ploeg in het wedstrijdprogramma heeft de vak keuze en neemt de bal uit.
  5. De ploegen zijn      verplicht op tijd bij het desbetreffende veld te zijn. De ploeg die te      laat komt, staat reglementair 1-0 achter! Bij niet verschijnen van een ploeg      heeft deze de wedstrijd met 5-0 verloren.
  6. Het      beginsignaal, het functiewisselen na 7½ minuten en het eindsignaal wordt      centraal gegeven.
  7. Bij gelijk      eindigen in een poule van twee of meer ploegen, beslist het doelsaldo. Is dit ook      gelijk, dan telt het aantal gescoorde      doelpunten. Is dit ook gelijk dan telt het onderlinge resultaat. Is dit      ook gelijk dan worden door vier spelers (twee jongens en twee meisjes) van      de ploegen een strafworp genomen. Dit wordt zolang gedaan tot de      beslissing is gevallen.
  8. In alle gevallen      waarin de bepalingen niet zijn voorzien, beslist de wedstrijdleiding.
  9. De organisatie      van dit korfbaltoernooi 2011 berust bij de Schoolkorfbalcommissie van de      KV Wolderwijd.
  10. De organisatie      stelt zich niet aansprakelijk voor wegraken of beschadigingen van      eigendommen van deelnemers.
  11. Wanneer het      toernooi door bijzondere omstandigheden niet kan plaatsvinden, wordt u      uiterlijk vrijdagmorgen 23 september vóór 11.00 uur hiervan op de hoogte      gebracht.
  12. Jongens      verdedigen jongens en meisjes verdedigen meisjes. Jongens mogen NIET als meisje spelen of andersom      (als wij het wel toestaan, dan is dat verwarrend voor de kinderen). Dus      gewoon 4 meisjes en 4 jongens opstellen. ( 2 jongens en 2 meisjes in het      ene vak en 2 jongens en 2 meisjes in het andere vak.)
  13. Er mogen per      wedstrijd tijdens de functiewissel maximaal 2 wissels  plaats vinden. Een wissel moet kenbaar      worden gemaakt aan de scheidsrechter.
  14. Er mogen geen      kinderen vanuit een ander team van dezelfde school invallen in een ander      team.

De teambegeleiders worden verzocht om hun teams direct op te stellen, zodat de wedstrijden op tijd kunnen aanvangen en het programma niet uitloopt!!!!

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019