Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Maak kennis met korfbal: doe gratis mee aan onze proeftrainingen.
Klik hier voor alle info

Algemene Voorwaarden KV Wolderwijd

KV Wolderwijd
Horsterweg 202A
3893AA Zeewolde

1. Privacy beleid
De ledenadministratie is het kloppende hart van een vereniging.
In de ledenadministratie (bijgehouden in een webbased-database) worden alle leden geregistreerd met naam, adres, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres, (mobiele) telefoonnummer, geslacht, teamnummer en bankrekeningnummer. Ieder lid krijgt ook een KNKV-lidnummer en wordt aangemeld bij het KNKV/Sportlink. Ook worden de historische gegevens alsmede de mutaties nog bewaard.

Onze vereniging verwerkt en gebruikt uw persoonsgegevens conform het privacy beleid dat op onze website is te raadplegen (Privacy Verklaring)
Belangrijk is voor de vereniging dat op basis van deze registratie van gegevens (bijna automatisch) de maandelijkse incasso-opdracht voor de inning van de contributiebijdragen wordt gemaakt.

U begrijpt dat deze database en de registratie van mutaties van essentieel belang is voor het goed functioneren van de vereniging. Voor het goed laten verlopen van het aanmelden en ook afmelden als lid van KV Wolderwijd zijn daarom ook enkele belangrijke huisregels van toepassing. Hieronder worden deze regels kort vermeld.

Heeft u vragen, dan kunt u informatie verkrijgen bij de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Aanmelden als lid van KV Wolderwijd.
Voor het aanmelden als lid van KV Wolderwijd hebben wij een online inschrijfformulier. De gegevens moeten volledig worden ingevuld. Deze gegevens gaan wij vervolgens verwerken in onze ledenadministratie.

3. Indeling in team.
Zodra er plaats is in een (nieuw) team, word je door ons aangemeld bij het KNKV. Vanaf dat moment ben je gerechtigd tot het spelen van competitie wedstrijden.

4. Overschrijving lid
Heb je al eerder hebt gekorfbald maar dan bij een andere vereniging, dan vernemen wij – in verband met een goede teamindeling - graag de naam van de vereniging, je laatste teamnummer en wanneer je voor het laatst lid bent geweest.
Korfbal je nu nog bij een andere vereniging, dan zal er een overschrijving moeten worden geregeld. Je vorige vereniging zal dan toestemming moeten geven voor de overschrijving, voordat je als lid bij KV Wolderwijd kan worden ingeschreven.

5. Contributie en incasso
Als je officieel als lid van de vereniging bent geregistreerd, dien je maandelijkse contributie te betalen. 
Er wordt voor het nieuwe lid van de vereniging wedstrijdkleding aangeschaft.

De maandelijks contributie is afhankelijk van de leeftijd (leeftijdscategorie) en bestaat uit een vaste maandelijkse algemene contributie en een vaste maandelijkse kledingbijdrage. Voor meer informatie over deze bedragen verwijzen wij u naar onze website. (Contributie KV Wolderwijd)

De totale maandelijkse contributie worden automatisch van het op het inschrijfformulier ingevulde IBAN-bankrekeningnummer afgeschreven. Contributies kunnen uitsluitend worden voldaan met een incasso-machtiging.

Als je het niet eens bent met de incasso van het bedrag, dan heb je mogelijkheid om binnen 8 weken de afschrijving terug te boeken. Bij een te grote achterstand in contributie, wordt de speler geschorst, mag de speler geen wedstrijden meer spelen. De vereniging kan extra incassokosten (telefoon en administratiekosten) in rekening brengen.

6. Boetes en andere financiële verplichtingen
Naast de contributie zijn leden verplicht om boetes die door de KNKV of door de vereniging zelf worden opgelegd te betalen. Wanneer een boete onbetaald blijft kan de speler van wedstrijden worden uitgesloten totdat de boete is voldaan.

7. Statuten en huisregels
Lid worden van een vereniging, wil ook zeggen dat je je als lid moet conformeren aan de statuten en de geldende huisregels van KV Wolderwijd. De statuten en huisregels kunnen via de website worden ingezien. (Statuten & HH regelement)

8. Opzeggen van het lidmaatschap
Zoals aangegeven is het belangrijk dat de aanmelding maar ook de beëindiging (opzegging) van het lidmaatschap op een juiste wijze gebeurt.

Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk met het opzegformulier voor 1 mei. Contributie zal te allen tijde verschuldigd zijn tot het einde van het lopende korfbalseizoen (zijnde 30 juni). Het opzegformulier is te downloaden vanaf de website of te verkrijgen via de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Glasbewassingnederland.nl
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Official Pizza partner KV Wolderwijd
 • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
 • Bakker Bart
 • Onze KV Wolderwijd webshop
 • KorfbalTotaal.nl
 • Fysio Focus Zeewolde
 • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
 • Financiële Dienstverlening
 • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
 • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
 • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
 • Voor al uw maatwerk
 • De schilders met garantie uit Zeewolde

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Competitie Agenda

Oefenwedstrijden ZAAL


Datum: zaterdag 04 november
Aanvang: 09:00 uur.


Bestuursagenda

Geen evenementen

Kantine Agenda

Geen evenementen