SEIZOENSAFSLUITING: BBQ, kamp, stormbaan, waterglijbaan en meer!

Het korfbalseizoen zit er bijna op. Maar niet zonder een grootste afsluiting op zaterdag 3 juli.

Er is op de velden van KV Wolderwijd aanstaande zaterdag veel te beleven:

KAMP, maar dan net iets anders:
Het jaarlijkse kamp, ditmaal op en rond de velden: van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli.  Opgeven kan nog altijd: Aanmelden kamp 2021

SPRINGKUSSEN:
Een reusachtig springkussen / stormbaan van maar liefst 21 meter lang. De aftrap is voor de Kangoeroes & F-jes vanaf 9:30 uur!
Daarnaast zullen er nog vele leuke extra activiteiten zijn gedurende de gehele dag.

OUDER-KIND toernooi:
Als afsluiter zullen we vanaf 14:30 alle ouders de mogelijkheid bieden om een leuke korfbal challenge/wedstrijd aan te gaan met de kids.
Dus kids: NEEM JE VADER OF MOEDER MEE!

BBQ:
De afsluitiende BBQ start rond de klok van 17:00 uur. Ook hiervoor kan een ieder zich nog opgeven: Aanmelden BBQ 2021

Al met al belooft het dus een super gezellige en volle dag te worden met een hoop leuke activiteiten.

BEN JIJ ER OOK BIJ?

De trainingen gaan door tot en met zaterdag 17 juli (KangoeroeKlup & F-jes). Er zijn geen wedstrijden meer.

We starten de trainingen aan het einde van de zomervakantie weer op uiterlijk op dinsdag 24 augustus 2021.

Graag tot zaterdag!