BBQ & EK Voetbal: Zaterdag 3 juli 17:00 uur

Wat is er nu leuker en gezelliger dan met z'n allen op een fantastische manier het huidige seizoen afsluiten. Het kanen het mag weer!

Door het afschalen van de coronamaatregelen is er weer een hoop mogelijk. En dat heeft ons doen besluiten om toch de jaarlijkse BBQ alsnog te organiseren.

Op zaterdag 3 juli om 17:00 uur zal de BBQ aanvangen, en uiteraard is iedereen daarbij van harte welkom. Niet alleen leden, maar ook oudleden, vaders en moeders van leden en niet te vergeten broertjes en zusjes.
Als bestuur van KV Wolderwijd hebben we besloten om de kosten voor de BBQ te verlagen om zo iedereen te bedanken voor zijn/haar inzet gedurende het afgelopen jaar, maar ook voor de onvoorwaardelijke support van een ieder tijdens het afgelopen seizoen.

Dus, samenvattend:

• Zaterdag 3 juli BBQ
  • Aanvang 17:00 uur
  • Kosten tm 11 jaar € 5,= pp
  • Kosten vanaf 12 jaar € 7,50 pp

Opgeven kan via deze link:  Opgeven BBQ 2021

Uiteraard is er de gelegenheid om het EK voetbal om 18:00 uur te kijken.