PUBQUIZ | Zaterdag 9 januari

Op zaterdag 9 januari organiseren we een leuke, gezellige ONLINE Pubquiz.

Iedereen kan hier aan mee doen. Vanaf de C tot en met de senioren en korfbalfitters. Ben je jonger en wil je meedoen, geef je dan op samen met je vader of moeder.
Leden, ouders, sponsoren maar ook oud leden kunnen allemaal mee doen. Jong en oud, als je maar een link hebt met onze club.

Uiteraard zijn er ook deze keer weer leuke prijzen te winnen.

Meedoen kan in teams van 2 tot 3 personen (met in achtneming van 1.5m onderlinge afstand). Je hebt een smartphone nodig en alles is live te volgen via ons Youtube kanaal.
De 'live'  uitzending van deze pubquiz zal komen vanuit onze kantine.

Binnenkort kun jij je opgeven met je team. Reserveer deze datum dus vast, stel je team samen en bereid je alvast voor op de mogelijke vragen.

Commissie Vergadering
maandag 25 januari