Geslaagd korfbalevent voor jeugd KV Wolderwijd

Het werd wel weer eens tijd. Dat vonden ook een aantal trainers van KV Wolderwijd.

Tijd voor een leuk korfbal evenement op de zaterdag. Normaal gesproken staat de zaterdag in het teken van korfbal wedstrijden, maar sinds enige weken mag dat niet meer. Daarom was er voor de jeugd van KV Wolderwijd afgelopen zaterdag een leuk en sportief evenement in sporthal de Horst.

Alle F-jes, E & D spelers waren uitgenodigd en ook aanwezig(!). Na een lachwekkend openingsspel werd er in mix-teams een toernooi gespeeld met wedstrijdjes van 10 minuten. Alle teams hadden hun eigen coach. Niet alleen onder de spelers was de strijdlust groot, maar ook de coaches wilden alles uit hun teams halen.

Na bijna 2 uurtjes was bij de meeste korfballertjes de energie weg en ging men moe maar voldaan huiswaarts.

Dit gaat zeker een vervolg krijgen in de komende weken.

Korfbal 'Kangoeroe' Instuif
zaterdag 28 november