Korfbal Event voor Kangoeroes, F, E & D jeugd KV Wolderwijd

Aanstaande zaterdag organiseert KV Wolderwijd voor alle jeugdleden tot en met de D een leuk korfbal evenement in sporthal de Horst in Zeewolde.

Dit evenement zal om 9:30 uur beginnen en is rond de klok van 11:30 uur afgelopen.
Lekker 2 uurtjes actief bezig zijn met leuke spelletjes en uiteraard veel korfbal.

Zeker nu er voorlopig geen comeptitie zal zijn op de zaterdagen is dit een mooie gelegenheid om tot lekker bezig te blijven.

Meedoen?

Meld je dan even snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dan weet de organisatie wie er allemaal komen. Uiteraard gaan wij ervan uit dat alle jeugdleden aanwezig zullen zijn.

Let wel op de bekende corona maatregelen:

• Geen toeschouwers/ouders aanwezig
  • Bij klachten moet je thuis blijven
  • Neem je eigen bidon/drinkfles mee
  • Geen gebruik van kleedkamers/douches

Korfbal 'Kangoeroe' Instuif