Oliebollentoernooi KV Wolderwijd: Opgeven kan vanaf NU!

Op maandag 30 december is er weer het traditionele Oliebollen Toernooi bij KV Wolderwijd.

Dit jaarlijks terugkerend evennement bestaat uit 3 onderdelen:

• Het Oliebollen Spektakel voor de jeugd (middag)
  • Het Clubkampioenschap Tienen (avond)
  • De Oud- & Nieuwjaarsborrel (na afloop)

Opgeven voor dit evennement kan vanaf nu via:  Inschrijving Oliebollen Toernooi

Oliebollen Spektakel Jeugd (Middag)

Allereerst hebben we verschillende leuke spellen bedacht voor de kangoeroe, F, E en D jeugd jullie zijn van harte welkom om een vriendje/vriendinnetje mee te nemen. Dit spektakel zal beginnen om 15.00 en eindigen om 17.15 waarbij er ook al lekker gegeten is.

Clubkampioenschap Tienen 2019 (avond)

Voor de C tot aan de senioren zal er ’s avonds weer in duo’s geschoten worden om de titel ‘Clubkampioen Tienen 2019’ in de wacht te slepen. Vanaf 17.30 tot aan de start van het toernooi om 18.45 zal er weer een overheerlijke maaltijd klaar staan in de kantine.

Oudjaarsborrel

De prijsuitreiking zal direct na afloop zijn in onze kantine. Aansluitend zullen we met z'n allen een toost uitbrengen op het Oude/Nieuwe jaar.

aanmeldbutton

Kosten voor deelname bedragen € 2.50 per persoon.