3x op rij! Gefeliciteerd Rick & Mathijs

26000991 1478525365597352 5250703976292271414 nVoor de derde achtereen volgende keer hebben Rick & Mathijs het Oliebollentoernooi van KV Wolderwijd gewonnen.

Afgelopen vrijdag kwamen maar liefst 28 teams in actie tijdens het traditionele oliebollentoernooi van KV Wolderwijd. Vanaf 18:45 werd er gestreden in 4 poules van ieder 7 teams. Na 14 rondes kon de balans worden opgemaakt en ging het via de kwartfinale, halve finales op naar de finale. Hierin kwamen de uiteindelijke winnaars tegen Maarten & Ben te staan. Maarten en Ben hebben in het verleden ook al eens 3x op rij het toernooi op hun naam mogen schrijven.

In de finale werd er volgens nieuw principe gestreden: Best of 5. Na een 1-0 en 2-1 voorsprong moest er een alles beslissende game aan te pas komen bij de stand 2-2. In deze laatste game was de spanning hoog. Uiteindelijk schoot Rick de winnende 13-11 er in en mochten Rick en Mathijs zich voor de 3e keer op rij de kampioenen noemen.

Gefeliciteerd.

Komend jaar zal de 8e editie van dit oliebollentoernooi waarschijnlijk worden gehouden op zaterdag 29 december.

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk