Oliebollentoernooi 29 december: Aanmelding geopend

2015 OliebollentoernooiVrijdag 29 december 2017 zal het jaarlijkse KV Wolderwijd 'Oliebollentoernooi' weer plaatsvinden.
In de middag zullen de 'Kangoeroes', F, E en de D spelers de strijd aangaan met verschillende spellen waarbij ze leeftijdsgenootje(s) mogen meenemen. Jullie zijn vrijdagmiddag om 15.00 uur welkom en het zal rond 17.00 uur. Direct na afloop gaan we met z'n allen lekker eten in onze eigen kantine.

Voor de C-teams tot aan de senioren zal er weer in duo’s geschoten worden om de titel ‘Clubkampioen Tienen 2017’.
Hier zijn uiteraard ook oud leden en familie leden van harte welkom om mee te doen.

Om 17:00 uur kun je aanschuiven bij het eten in onze eigen kantine. Vanaf 18:30 uur zullen we weer naar de zaal gaan alwaar een ieder de mogelijkheid heeft om zich voor te bereiden op het toernooi. Om precies 18:45 zullen de eerste koppels aan de bak moeten.

Tijdens het toernooi zullen er uiteraard weer oliebollen en appelflappen klaar liggen.
De bijdrage bedraagt € 4,- pp inclusief eten, alleen deelname aan het toernooi bedraagt € 2,- pp.

Aanmelden Oliebollentoernooi

Kom je kijken en genieten van het toernooi, dan kun je ook mee eten vanaf 17:00 uur. De bijdrage hiervoor is € 3,- pp.

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk