Oliebollen Toernooi KV Wolderwijd groot succes!

2015 Winnaars OliebollentoernooiTraditioneel is het oliebollentoernooi altijd de afsluiter van het jaar bij KV Wolderwijd. Ook dit jaar is weer gebleken dat dit evenement goed in de smaak valt. Dit jaar niet alleen leden van KV Wolderwijd maar ook een opvallend aantal oud-leden, familie en gastspelers van omliggende verenigingen. TOP!

Er werd gestreden in 4 poules van 7 team. Alle nummers 1 & 2 uit de poule gingen door naar de kwart finale. Na loting bleek poule A al direct de poule "des doods" te zijn. Sterke koppels stonden hier tegen overelkaar. Uiteindelijk viel de beslissing in deze poule dan ook op het doelsaldo. Maar liefst 4 koppels eidigden gelijk.

De final ging uiteindelijk tusse Esmee / Nynke en Rick/Matthijs. Daar waar de dames direct een 4-1 voorsprong namen kwamen de jonge heren sterk terug. Uiteindelijk gingen Rick en Matthijs er na een 10-5 overwinning met de hoofdprijs vandoor. Gefeliciteerd.

Na afloop werd er onder het genot van een glaasje champagne alvast geproost op het nieuwe jaar.

Ook dit jaar was de organisatie in handen van Robert en Susanne die er met de hulp van de vaste krachten weer een mooie dag van hebben gemaakt. Bedankt!!

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk