Wordt jij de nieuwe "Tien-Koning" van KV Wolderwijd?

20141222 Oliebollentoernooi 1Wie wordt dit jaar de winnaar van het jaarlijkse Oliebollen toernooi van KV Wolderwijd?
De winnaars van de afgelopen 3 jaar zijn er dit jaar niet bij, dus wordt jij de nieuwe kampioen?

Meld je dan nu aan voor het leukste toernooi van Zeewolde: het jaarlijkse Oliebollen toernooi op maandag 21 december 2015.

Aanmelden

Voor de oudere jeugd tot aan de senioren zal er weer in de avond weer in duo’s geschoten worden om de titel ‘clubkampioen tienen 2015’ in de wacht te slepen.
Hier zijn uiteraard ook oud leden en familie leden van harte welkom om mee te doen.
Vanaf 17.30 tot aan de start van het toernooi om 18.45 zal er weer een overheerlijke maaltijd klaar staan in de kantine.

"Jeugd Festijn"

De gehele middag kan alle jeugd van Zeewolde in de leeftijd van 5 tot 11 jaar meedoen aan verschillende spellen.
Iedereen is maandagmiddag om 14.00 welkom en het zal rond de klok van 16.45 afgelopen zijn waarbij er ook al lekker gegeten is.

En vergeet niet je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen!

Voor deelname vragen we een bijdrage van € 3.00 per persoon. Aanmelden kan door te klikken op onderstaande button.

Tijdens het toernooi zullen er weer oliebollen en appelflappen klaar liggen. Ook is er vanaf 17.30 de gelegenheid om in te schieten.

• Glasbewassingnederland.nl
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Official Pizza partner KV Wolderwijd
  • DYZLE, temperatuurbewaking voor professionals
  • Bakker Bart
  • Onze KV Wolderwijd webshop
  • KorfbalTotaal.nl
  • Fysio Focus Zeewolde
  • De goedkoopste kwaliteits zonweringen
  • Financiële Dienstverlening
  • Stoffeerderij Vonk voor al uw stoffeer klussen
  • Freelance Audio engineering, Advies, Verkoop en Verhuur.
  • Drankenspeciaalzaak in Zeewolde
  • Voor al uw maatwerk