Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

KAMP 2021: Aanmelden, programma, BBQ en meer!

Een tijdje terug hebben we bekend gemaakt dat op 2,3 en 4 juli ons kamp zal plaatsvinden dit jaar! De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar we verwachten er nog een hoop!
Het kamp zal een beetje anders zijn dan normaal, maar gelukkig gaat het goed omtrent het Corona virus en kunnen wij daarom ook iets meer gaan uitpakken!

Het goede nieuws is dat we op onze eigen accommodatie kunnen gaan overnachten! Dit is mogelijk naast de kantine/om het veld heen in eigen tenten. We hebben ervoor gekozen dat iedereen vanaf de D gezellig kan blijven slapen. Het leukst zal natuurlijk zijn als iedereen 2 nachten blijft slapen, maar 1 nachtje mag natuurlijk ook. Bij de aanmelding kan je aangeven of je wilt blijven slapen en hoeveel nachten. (Heb je je al aangemeld en wil je toch blijven slapen? Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Aanmelden kan eenvoudig via de volgende link: Aanmelden Kamp 2021

Het programma voor het kamp is als volgt:
Vrijdag 2 juli:
Aanvang tussen 15:30 uur – 16:00 uur
Tussen 21:00 uur en 21:30 uur is het tijd voor de thuis slapers om lekker hun eigen bed in te duiken
Er zal in het programma tijd zijn om de tenten op te zetten. De ouders mogen eventueel bij het wegbrengen ook helpen met de tent opzetten.

Zaterdag 3 juli:
Aanvang tussen 08:00 uur – 08:30 uur, het ontbijt staat dan voor ze klaar!
Om 14:30 verwachten we ook jullie ouders in sportieve kleding voor het ouder-kind toernooi! Dit zal om 15:00 uur van start gaan.
Dan zouden we het gezellig vinden als alle ouders/broertjes/zusjes zaterdagavond samen met ons het seizoen komen afsluiten, door middel van een feestelijke barbecue. Zie hiervoor de volgende link: Aanmelden BBQ

Zondag 4 juli:
Aanvang tussen 09:30 uur – 10:00 uur. Voor degene die mee willen ontbijten, kan dit vanaf 09:00 uur.
Rond 15:00 uur is het dan tijd om weer naar huis te gaan en op de bank lekker bij te komen!

De kosten zullen als volgt zijn: (inclusief barbecue)
Kangoeroes t/m C (3 - 14 jaar) = €12,50
B t/m senioren (15+) = €15,00

We hopen dat er nog vele aanmeldingen binnen gaan komen, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom! Want hoe meer zielen hoe meer vreugd! We gaan er wat leuks van maken!
Indien er nog vragen zijn mag je altijd even bellen of appen naar Sam Scharft, 06-18985136, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen