Hallo, heb je een vraag? Of wil je iets weten? Dat kan eenvoudig door te gaan 'Appen' Of stuur een mailtje naar info@kvwolderwijd.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page

Kamp: maar dan een beetje anders....

Na een aantal jaar niet op kamp te zijn geweest, waren we dit jaar met goede moed begonnen met het organiseren van een te gek kamp! Met natuurlijk in ons achterhoofd de situatie waar we nu in zitten omtrent corona. We hadden gehoopt om dit jaar een kamp neer te kunnen zetten zonder enige beperkingen, maar helaas gaat dat dit jaar nog niet lukken.

Om dan nog een jaar te wachten totdat we weer een kamp kunnen organiseren vinden we niet kunnen. We weten overigens hoe graag de jeugd gezellig met z’n allen op kamp wilt!

Daarom organiseren we dit jaar een kamp, maar dan een beetje anders… Kamp zal dit jaar gaan plaatsvinden op 2,3 en 4 juli! Drie te gekke dagen, met veel leuke activiteiten, lekker eten, maar s’ nachts geen gekeet in de tenten... We hebben er namelijk voor gekozen om een kamp te organiseren waarbij iedereen s’ avonds weer lekker thuis slaapt! Om die reden zal het kamp ook op ons eigen korfbalveld en omstreken gaan plaatsvinden. Uiteraard zijn alle broertjes en zusjes ook van harte welkom!

De kosten zullen als volgt zijn:

Kangoeroes t/m C (3 - 14 jaar) = €12,50
B t/m senioren (15+) = €15,00

Het precieze programma horen jullie binnenkort van ons. Zorg alvast dat je deze data vrij houdt! Wij hebben er heel veel zin in en hopen natuurlijk dat iedereen erbij is!

Geef je alvast op via de onderstaande link. Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet!

Aanmelden "Kamp: maar dan een beetje anders..."

 

 

 

Competitie Agenda

Geen evenementen

Evenementen Agenda

Geen evenementen

Bestuursagenda

Geen evenementen