Word nu lid!

Nu aanmelden button

Meld je nu eenvoudig aan bij KV Wolderwijd.

Shop Online

KV Wolderwijd Sponsorkliks

PUB-quiz: zaterdag 16 februari

Zaterdag 16 februari organiseren Robert & Friends weer een gezellige maar vooral leuke PUB-quiz.

In teams van 2-4 personen zal er weer gestreden gaan worden om leuke prijzen. Er zal gestart worden om 19:00 uur.

Iedereen vanaf de C-jeugd kan zich aanmelden voor deze leuke avond in onze kantine. Maar natuurlijk rekenen we ook op de komst van vele ouders van jeugdleden en ander belangstellende om te kijken wie de meeste vragen goed kan beantwoorden.

Doe jij ook mee?  Meld je dan nu aan.

Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef wel even aan wie erbij jou in het team zitten. (2-4 personen).
Uiteraard kun je je ook alleen aanmelden. Wij zorgen ervoor dat er altijd een plek in een team voor jou is.

Kosten voor deze avond bedragen € 2,50 pp (uiteraard inclusief een lekker hapje)

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019