Word nu lid!

Nu aanmelden button

Meld je nu eenvoudig aan bij KV Wolderwijd.

Shop Online

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Oliebollentoernooi 2018: Aanmelden kan vanaf nu!

OliebollentoernooiOp donderdag 27 december vindt het jaarlijkse oliebollentoernooi van KV Wolderwijd weer plaats. Evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer gestreden om de titel 'Tienkampioen'. De vraag is of ook dit jaar het koppel Bultman/Mulder er weer vandoor gaat met de prijs of dat de hegemonie van de afgelopen 3 jaar wordt doorbroken.

Ga jij de strijd aan? Of doe je gewoon mee voor de gezelligheid? Meld ja dan nu aan.

Het programma begint om 19:00 uur, en zal plaatsvinden in Sporthal de Horst. Voorafgaand aan dit spektakel is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamelijke 'diner'.

De prijsuitreking zal plaats vinden in onze kantine, direct na afloop van het toernooi.
Aansluitend zullen we met z'n allen een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. Onder het genot van een hapje en een drankje willen we dan samen 2018 afsluiten.

aanmeldbutton

Activiteiten Agenda