Word nu lid!

Nu aanmelden button

Meld je nu eenvoudig aan bij KV Wolderwijd.

Shop Online

KV Wolderwijd Sponsorkliks

16 juni 2018: 'Foute Beach Party BBQ'

Beachparty strandfeest hawai alowa thema tropicalDe afsluitende BBQ van het seizoen zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 16 juni. Voor het eerst hebben we gokozen om er een leuk en vrolijk thema aan te koppelen:

De 'Foute Beach Party BBQ'

Naast het feit dat we hopen dat iedereen lekker meedoet met de BBQ, is de dress-code 'Beach' Kom dus in je meest originele beach outfit. Daarmee maak je kans op een leuke prijs.
Daarnaast zullen we tijdens de BBQ een aantal leuke activiteiten organiseren op ons beachkorfbalveld. Dit alles met gezellige 'Foute' muziek moet er toe bijdragen dat we een onvergetelijke middag/avond met z'n allen gaan beleven.

Kosten voor de BBQ zijn als volgt:
€ 10,- voor iedereen van 15 jaar en ouder. Jonger dan 15 dan betaal je € 6,- per persoon.

Kom jij ook?  Aanmelden kan tot en met 9 juni, via onderstaande button.

aanmeldbutton

Naast een gezellige afsluiting zullen we die avond ook nog een aantal mensen in het zonnetje zetten die het afgelopen jaar, of afgelopen jaren actief zijn geweest binnen KV Wolderwijd.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019