Word nu lid!

Nu aanmelden button

Meld je nu eenvoudig aan bij KV Wolderwijd.

Shop Online

KV Wolderwijd Sponsorkliks

Pub-Quiz 2019, zaterdag 16 februari

Nog een week en dan staat de jaarlijkse Pub Quiz weer op het programma. Een leuke maar vooral gezellige avond voor leden, ouders en iedereen die KV Wolderwijd een warm hart toedraagt.

Stel een team samen van 2-4 personen en meld je aan. Hoe meer teams hoe leuker de avond.

Samengevat:

• Zaterdag 16 februari
  • Aanvang 19:00 uur
  • Teams van 2-4 personen
  • Leuke prijzen voor de winnaars
  • Vindt plaats in onze kantine
  • Kantine vanaf 18:00 uur open
  • Kosten bedragen € 2.50 per persoon

Uiteraard zorgen wij gedurende de avond voor wat lekkers.

Vanaf 18:00 uur is de kantine open en bieden we een ieder de mogelijkheid om mee te 'snacken'. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen zijn er broodjes kroket en frikandel verkrijgbaar.
Ook kun je gebruik maken van de Bitterbal aanbieding:  20 stuks voor slecht € 2.50  Maar voor alles geldt: OP=OP

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019