• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Sportspektakel donderdag 27 december

logo sportspektakel nieuwBen jij er dit jaar ook weer bij?  Het grote KV Wolderwijd Sportspektakel vindt plaats op donderdag 27 december in sporthal de Horst.

Vanaf 14:30 uur is iedereen welkom. De organisatie zal weer een aantal leuke sportieve onderdelen in elkaar zetten om er voor iedereen een leuke en sportieve middag van te maken.
Uiteraard sluiten we deze dag ook dit jaar af met een lekker diner.

Voor wie?

Voor alle leden van KV Wolderwijd, Kangoereos, F, E en D jeugd. Maar natuurlijk mag iedereen ook dit jaar weer een vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen. Ben jij tussen de 5 en 11 jaar oud dan ben je dus van harte welkom.

Kosten voor deze middag bedragen €2,50 inclusief drinken en eten.

Opgeven is eenvoudig en kan via onderstaande button.

aanmeldbutton

Shop Onlie: Sponsorkliks