• KV Wolderwijd KangoeroeKlup

Aanmelden Avond4Daagse 2018

Avond4Daagse 2017Loop jij ook mee met KV Wolderwijd tijdens de Avond4Daagse van 5 t/m 8 juni?  Leuk. Meld je dan nu alvast aan.

En? Je mag ook je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen. Maar ook je vader, moeder, opa of oma. Of misschien wil jij wel je buurmeisje of buurjongetje meenemen. Het kan allemaal.

Aanmelden kan vanaf nu!

Aanmelden kan tot en met 29 mei. Dus enige haast is geboden. De kosten bedragen € 5.- per persoon en uiteraard krijg je dan niet alleen de felbegeerde medaille maar elke avond ook wat lekkers en drinken onderweg.

Ook dit jaar kun je je weer inschrijven voor de 5 en de 10 kilometer. Graag willen we ook weten voor de hoeveelste keer je meeloopt, zodat je de juiste medaille na afloop ontvangt.
Ook willen we graag weten of er ouders zijn die mee willen lopen en op welke avonden.

De start van de 10 km is elke dag om 18:00 uur en de 5 km lopers kunnen starten vanaf 18:15 uur. Momenteel zijn de routes en de start plaatsen nog niet bekend.

Op de eerste dag, 5 juni, verzamelen we om 17:30 bij onze eigen kantine. Iedereen kan dan het inschrijfgeld voldoen, het liefst per PIN. Vanaf de kantine zullen we dan gezamenlijk vertrekken naar de start.

Meld je nu aan via onderstaande button!

Button ja ik wil

Grote Club Actie 2018