Word nu lid!

Nu aanmelden button

Meld je nu eenvoudig aan bij KV Wolderwijd.

Shop Online

KV Wolderwijd Sponsorkliks

KV Wolderwijd groeit: 2 extra teams op het veld

Alle inspanningen van de afgelopen jaren om KV Wolderwijd en korfbal als sport zichtbaarder te maken binnen Zeewolde beginnen hun vruchten af te werpen.

Voor de nieuwe veldcompetitie hebben we 2 extra, nieuwe, teams opgegeven. Een E2 en een F2 team. Het huidige aantal leden maakt dit mogelijk.

Wel komen we dan voor een aantal uitdagingen te staan welke we graag met de leden en ouders van leden hopen op te lossen:

1. De nieuwe teams moeten worden voorzien van trainers en coaches:  Wie oh wie biedt zich aan?
  2. We zullen meer scheidsrechters moeten gaan inzetten om ook deze wedstrijden te kunnen begeleiden. We zullen dus vaker een beroep doen op onze spelende leden.
  3. Wedstrijdkleding:  is nu enorm krap, dus heb je een maatje groter nodig dan horen we het graag. We zitten met name verlegen om de kleinere maten.
  4. Materiaal:  om goed, leuk en effectief te kunnen trainen zullen we extra materiaal in de vorm van palen en ballen moeten aanschaffen.
  5. Maar ook kantinediensten: Meer wedstrijden = meer kantinediensten.

Kortom, mooie ontwikkelingen om trots op te zijn maar we zullen het met z'n allen moeten regelen en ondersteunen.

Namens de technische commissie van KV Wolderwijd nu alvast bedankt voor jou inzet.

Activiteiten Agenda

Giga Kangoeroe dag 2019